اسمیت


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
ارگاست در پرسپولیس (تجربه‌ای بین‌المللی در تئاتر)
اس او اس تی ای سی (رویکردی تمام‌عیار برای طرح بازاریابی دیجیتال)
ادموند هوسرل (ایده پدیده‌شناسی)
  • 8,000 تومان
  • با تخفیف: 8,000 تومان

ارگاست در پرسپولیس (تجربه‌ای بین‌المللی در تئاتر)

  • 69,000 تومان

پیتر استفان پل بروک، کارگردان نوآور تئاتر و سینمای بریتانیایی، که «بزرگ‌ترین کارگردان زنده تئاتر» به حساب می‌آید، مرکز بین‌المللی پژوهش تئاتر را در سال 1970 در پاریس بنیان نهاد. کتاب حاضر ایده اولیه تاسیس مرکز را بازگو می‌کند و گزارشی مفصل از اولین پروژه بزرگ عمومی آن ارائه می‌دهد. اثر مورد بحث، که ارگاست نام دارد، در ویرانه‌های کاخ داریوش کبیر در پرسپولیس، با گروهی متشکل از نه ملیت مختلف، با هدایت پیتر بروک و به دستیاری جفری ریوز اجرا شد و متن آن را شاعر انگلیسی، تد هیوز، به زبانی بدیع نوشت. کتاب حاضر شرحی است مفصل از تکامل کار ارگاست از آغاز تا پایان و اجرای شگفت‌انگیز آن، که افزون بر شرح تصور بروک از تئاتر و متدهای بازیگری او، به شرح اجرای تجربی تئاتر برای مخاطبان روستایی ایران و دستاورد تئاتری بروک از فرم‌های نمایشی تعزیه و روحوضی در ایران می‌پردازد. همچنین، نمایی از مواجهه کمپانی تئاتر با بروکراسی پیچیده ایران و تضادهای فرهنگی آن را در اختیار خواننده می‌گذارد. مطالعه این کتاب دست‌اندرکاران حوزه تئاتر را با تئاتر پژوهشی و تجربی آشنا می‌کند، درس‌‌نامه سودمندی را در اختیار دانشجویان تئاتر می‌گذراد و علاقه‌مندان هنر را در لذت تولید یک اثر عظیم سهیم می‌کند.

اس او اس تی ای سی (رویکردی تمام‌عیار برای طرح بازاریابی دیجیتال)

  • 67,000 تومان

مدل SOSTAC از مدل‌های پرطرفدار در میان متخصصان دیجیتال مارکتینگ است. در نظرسنجی که موسسه chartered institute of marketing انجام داده این مدل از میان 12 مدل مشهور عنوان سومین مدل پرطرفدار را کسب کرده است. طراح این مدل پی آر اسمیت است که آنرا در دهه 1990 میلادی آن را توسعه داده و در سال 2004 و در کتاب ارتباطات بازاریابی استراتژیک آن را منتشر کرد...

ادموند هوسرل (ایده پدیده‌شناسی)

  • 8,000 تومان

کتابِ ایده‌ی پدیده‌شناسی متشکل از پنج درس‌گفتاری است که هوسرل در سال 1907 در دانشگاه گوتینگن ارائه کرد. هوسرل بعد از انتشار پژو‌هش‌های منطقی (1901) به حادترین بحران‌ فلسفيِ زندگی‌اش پا گذاشته بود و خود را از فراهم آوردنِ تبیینی رضایت‌بخش از امکان شناخت بشری ناتوان می‌دید. ایده‌ی پدیده‌شناسی نخستین ارائه‌ی عموميِ اندیشه‌های وی پس از برون‌رفت از این بحران و اتخاذ موضعی است که در باقی عمرش بدان باور داشت: موضعی که او آن را پدیده‌شناسی استعلایی می‌نامد… این موضع مستلزمِ اتخاذ چشم‌اندازی بدیع، و البته غیرطبیعی، به جهان است… هوسرل از ایده‌ی پدیده‌شناسی تا زمان مرگش، از طریق نگارش «مقدمه‌ها»ی پرشمار بر پدیده‌شناسی، مکرراً تلاش می‌کرد تا انگیزه‌ای قانع‌کننده برای اتخاذ این چشم‌انداز فراهم آورد. از این حیث هوسرل‌پژوهان از «مسیر‌ها»ی متنوعی سخن می‌گویند که هوسرل به‌سوی پدیده‌شناسی نشان داده است. یکی از این مسیر‌ها «مسیر دکارتی» نام دارد، و همین مسیر است که ایده‌ی پدیده‌شناسی نشانش می‌دهد… به‌زعم هوسرل، پدیده‌شناسی استعلایی یگانه موضع فلسفی‌ای است که می‌تواند به‌کفایت یک خواسته‌ی معرفت‌شناختيِ بنیادین را پاسخ گوید: این را که شناخت حقیقی چگونه ممکن است. این کتاب بخشی از مجموعه‌ای‌ با عنوان «متون محوری فلسفه» است که بناست با توضیحاتی کوتاه و روشن، گرچه نه‌ ابتدایی، مهم‌ترین آثار تاریخ فلسفه را به خوانندگان معرفی و آن‌ها را برای مواجهه با خود این متون آماده و ترغیب کند.

صفحه‌ی 1