پرویز علیزاده فرزانه صفری


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
وقتی خجالت می‌کشیم چه کار کنیم (راهنمای کودکان برای غلبه بر اضطراب اجتماعی)
چه کار کنم وقتی نمی‌توانم راحت بخوابم (راهنمای کودکان برای غلبه بر مشکلات خواب)
وقتی زیادی غر می‌زنیم چه کار کنیم (راهنما کودکان برای غلبه بر منفی‌گرایی)

وقتی خجالت می‌کشیم چه کار کنیم (راهنمای کودکان برای غلبه بر اضطراب اجتماعی)

  • 70,000 تومان

یکی از لذت‌های فرزندپروری این است که ببینید فرزند‌تان با داشتن شخصیت و سبک خاص خود، تبدیل به فردی مستقل و منحصر ‌به‌ فرد شده است. دیگر برای هر چیز کوچکی به شما وابسته نیست. کودک شما در مواجهه با جهان روی پای خودش ایستاده است. اما در مورد کودکانی که اضطراب اجتماعی دارند چه؟ در مورد کودکانی که برای اثبات خودشان اعتماد به نفس اجتماعی ندارند یا در ملحق شدن به دیگران مشکل دارند چه؟ برای مثال، سخت است که ببینید کودک‌تان از حضور در یک جشن تولد امتناع می‌کند یا در فعالیت‌هایی که دیگر کودکان با آغوش باز می‌پذیرند شرکت نمی‌کند. در حالی که هر کودک هر انسان - در مواقعی احساس خجالت را تجربه می‌کند بعضی از کودکان بیشتر از دیگران خجالتی و کمرو هستند. آنها برآورد بیش از حدی از تهدید طرد شدن و شرم دارند و در نتیجه پریشانی واقعی را تجربه می‌کنند. مغز و بدن آنها در موقعیت‌های خاص اجتماعی آژیر خطر را به صدا در می‌آو‌رد. هرچند می‌توان چنین کودکانی را تحت عنوان خجالتی طبقه‌بندی کرد، مهم است به این نکته توجه کنیم که خجالتی بودن و اضطراب اجتماعی یکسان نیستند. در حالی که بسیاری از کودکان خجالتی، اضطراب اجتماعی را تجربه می‌کنند، بسیاری چنین نیستند، و همه کودکانی که اضطراب اجتماعی دارند هم خجالتی نیستند. کودکانی که با احتیاط وارد موقعیت‌های اجتماعی نا‌آشنا می‌شوند یا آنهایی که وقتی می‌فهمند که توسط دیگران ارزیابی می‌شوند خجالت می‌کشند، خجالتی در نظر گرفته می‌شوند. درجات خفیف تا متوسط خجالتی بودن مشخصه بیشتر بچه‌ها است. ممکن است برای این کودکان سازگار شدن در موقعیتی خاص طول بکشد، اما آنها گرم می‌شوند و به دیگران می‌پیوندند. از سوی دیگر بچه‌هایی که اضطراب اجتماعی دارند، در موقعیت‌های ارزیابی اجتماعی بسیار ترسیده و خجالت‌زده هستند و استرس بسیار زیادی را تحمل می‌کنند یا به‌ طور کلی از این موقعیت‌ها اجتناب می‌کنند. این کتاب مبتنی بر اصول شناختی‌رفتاری است، از چندین عنصر تشکیل شده است: تمرین مهارت‌های اجتماعی، مانند احوال‌پرسی، سؤال کردن و پاسخ دادن به دیگران؛ آموزش جرات‌ورزی، از جمله ابراز کردن خواسته‌های خود؛ قرار گرفتن تدریجی در معرض شرایط سخت، داشتن استقلال بیشتر در موقعیت‌های مختلف روش‌های تازه فکر کردن، آموختن اینکه کودکان دارای اعتماد به نفس به خود چه می‌گویند؛ مهارت‌های حل مسئله وقتی شرایط خلاف انتظار پیش می‌رود؛ خودتنظیمی هیجانی برای مقابله با استرس. از طریق انواع فعالیت‌ها و فرصت‌های تمرین، کودک شما یاد می‌گیرد تا در حضور دیگری صحبت کند، به دیگران بپیوندد و در کارها مشارکت کند و محدود امن خود را از طریق تجربه گام به گام موفقیت گسترش دهد.

چه کار کنم وقتی نمی‌توانم راحت بخوابم (راهنمای کودکان برای غلبه بر مشکلات خواب)

  • 80,000 تومان

در بسیاری از خانه‌ها و خانواده‌ها ، اوضاع در مورد خواب کودکان به خوبی پیش نمی‌رود. وقت خواب کودکان، وقت جنگ و دعواست. در مورد اینکه چه موقع بخوابند دعوا می‌شود، در مورد اینکه کجا بخوابند دعوا می‌شود. در مورد اینکه چه کسی اول به رختخواب برود و چند تا داستان خوانده شود دعوا به راه می‌افتد. آن‌قدر دعوا ادامه پیدا می‌کند تا دیگر توانی برای هیچ‌کس باقی نمی‌ماند و خواب به کلی از سر همه می‌پرد . حتی اگر یک فرزند در خوابیدن مشکل داشته باشد، نه تنها به روی زندگی سایر اعضای خانواده اثر می‌گذارد بلکه بر خلق روز بعد تا توانایی تمرکز داشتن در مدرسه نیز تاثیر منفی می‌گذارد.. کودکانی که در خوابیدن مشکل دارند در مقابل مشکلات از اضطراب تا خشم غیرقابل کنترل تا بیماری‌های جسمانی آسیب‌پذیری بیشتری دارند. والدین چنین کودکانی هم وضعیت خوبی ندارند. در این کتاب تلاش شده تا با ارایه تکنیک‌های جالب به والدین و کودکان کمک شود تا خواب بهتری را برنامه‌ریزی کنند .تکنیک های این کتاب همراه با مثال‌های جذاب و متناسب با کودکان است تا درک بهتری از بهداشت خواب کسب کنند. این کتاب منبع مفیدی برای والدین و متخصصین است تا بتوانند با بیانی کودکانه کودکان را در راحت خوابیدن هدایت کنند.

وقتی زیادی غر می‌زنیم چه کار کنیم (راهنما کودکان برای غلبه بر منفی‌گرایی)

  • 80,000 تومان

برخی از کودکان انگار ردیابی دارند که هر چیز اشتباهی را در هر موقعیت تشخیص می‌دهد. مهم نیست که چقدر همه چیز درست و سر جای خودش باشد، آنها هر طور شده مشکلات خیلی کوچک و بی‌اهمیتی پیدا می‌کنند، بر آن تمرکز می‌کنند و مدام در موردش حرف می‌زنند. آنها به دلیل عوامل مختلفی تمایل به منفی‌گرایی دارند. استاد توجه کردن به مشکلات هستند، عیب و نقص و بی عدالتی که برای آنها پیش می‌آید صد برابر بزرگ می‌شوند. آنها احساس اجبار در اشاره کردن به موارد اشتباه و بی انصافی دارند. این بچه‌ها متخصص این هستند که از کاه کوه بسازند. اغلب این کودکان به خلق‌وخوی منفی گرایش دارند تا زمانی که همه چیز مطابق میل‌شان پیش برود شاد و راضی هستند و نکته درست همین‌جاست، چون در زندگی واقعی اوضاع همیشه بر وفق مراد نیست. مثلاً یکی از وسایل شهر بازی خراب است، شما یادتان رفته است بستنی مورد علاقۀ او را بخرید، یکی از دوستان نزدیک او تصمیم گرفته است در کلاس کنار فرد دیگری بنشیند. و این همان‌ جایی است که غر زدن (و رفتارهای بدتر) شروع می‌شود. در زندگی کودکی که فکرش به‌سرعت منفی می‌شود یک اتفاق بد می‌تواند کل روز را خراب کند. منفی‌گرایی با غم یکسان نیست، نمی‌توان آن را برای کودکی که درگیر رویدادهای دردناک زندگی همچون آتش سوزی، مرگ یک حیوان خانگی یا طلاق والدین هستند به کار برد منفی‌گرایی همچنین با افسردگی فرق می‌کند که معمولاً همراه با غم مداوم و کج خلقی است. منفی‌گرایی یک سبک شناختی است، یک روش تفکر است، نه فقط یک خُلق، بلکه رویکردی به زندگی است. منفی‌گرایی با گرایش تکرار شونده برای تمرکز بر اشتباهات مشخص می‌شود. حتی در حالتی که بسیاری از کارها درست پیش می‌رود. کودکانی که گرایش به منفی‌گرایی دارند از یک میز پر از هدیه به خاطر عدم دریافت یک اسباب بازی خاص چشم پوشی می‌کنند. آنها پس از یک روز که تمام فعالیت‌های شما بر محور او بوده است به خاطر نه گفتن شما به خریدن فیلمی که مناسب او نیست اخم و تخم می‌کنند. آنها اغلب شاد هستند اما رضایت آنها شکننده است، حتی در نبود عوامل استرس‌زای مهم، آنها زیاد غر می‌زنند. راهبردهایی که در این کتاب ارائه شده‌اند مبتنی بر اصول شناختی رفتاری هستند که توسط درمان‌گران استفاده می‌شوند. و همه آنها برای استفاده کودکان 6 تا 12 ساله مطابقت داده شده‌اند. این کتاب راهبردهایی بسیار جذاب و کودکانه برای والدین و کودکان نیز فراهم می‌کند و بی‌شک کتابی جذاب برای کمک به این کودکان است.

وقتی اشتباهات شما را به لرزه می‌اندازند (راهنمای کودکان برای پذیرش عیب و نقص غلبه بر کمال‌گرایی)

  • 80,000 تومان

هدف این کتاب کمک به کودکانی است که مشکل اعتماد‌به‌نفس دارند و از اشتباه کردن می‌ترسند و خودانتقادگر هستند. این کتاب تعاملی با استفاده از رویکردهای شناختی رفتاری، منبعی کامل برای آموزش، ایجاد انگیزه و توانمندسازی کودکان برای مقابله با اشتباهات است تا بتوانند قلمروی جدید را بدون ترس کشف کنند. به آنان یاد می‌دهد نسبت به تجربیات جدید و پذیرش اشتباهات، گشوده باشند. راه‌های مختلف تفکر دربارۀ شکست را بررسی کنند و روش‌های مختلف رسیدگی به زمان‌هایی که اشتباه کرده‌اند را کشف کنند. کودکان و والدین آنها با خواندن این کتاب به کشفیات بزرگی دست خواهند یافت. قادر خواهند بود با افکار غیر مفید چالش کنند، فاجعه‌سازی نکنند، از تفکر سیاه و سفید و افکار خودانتقادگرانه دوری کنند و مراقب افکاری که مشکلات موقتی را دائمی جلوه می‌دهند باشند. وقتی اشتباه می‌کنند، مسئولیت آن را به عهده بگیرند. عذرخواهی کنند، اشتباهشان را جبران کنند یا حل مسئله کنند. دیدگاهی تازه برگزینند و شکست را بپذیرند. با ترس‌های خود روبرو شوند و از اشتباه کردن نترسند. و شفقت به خود را تمرین کنند. این کتاب به‌عنوان منبعی ارزشمند به‌ویژه برای کودکانی که تمایلات کمال گرایانه قوی در زندگی آنها اختلال ایجاد کرده است، توصیه می شود.

صفحه‌ی 1