سپیده معتمدی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
درس گفتارهای مقدماتی درباره لاکان
  • 140,000 تومان
  • با تخفیف: 140,000 تومان
جنگ‌های حافظه (بازگشت به متن فرویدی)
  • 80,000 تومان
  • با تخفیف: 80,000 تومان
چرا خوب بودن دشوار است
  • 13,000 تومان
  • با تخفیف: 13,000 تومان

درس گفتارهای مقدماتی درباره لاکان

  • 140,000 تومان

ژاک لاکان (1901- 1981)، روانکاو بلندآوازه‌ی فرانسوی، از معدود متفکران قرن بیستم است که تاثیر گسترده‌ای بر سپهر روشنفکری و علوم انسانی گذاشته است. سمینارهای او در دهه‌ی 1950، جایگاهی بود برای رشد و تبادل آرای فلسفی.‌ او نظریه‌ی خود را بر پای‌ی نظریه‌ی فروید بنیان گذاشت و پس از طرح "مرحله‌ی آینه‌ای"، اندیشه‌ی "بازگشت به فروید" را مطرح کرد و نه‌ تنها برخی از ابداعات فروید را شرح و تفضیل داد و در آن‌ها بازاندیشی کرد، بلکه به مهم‌ترین پرسش‌ها و مسائل مبهم ‌مانده و حل‌نشده در نظریه‌ی فروید بازگشت و روشی نو در بیان و تعبیر این مسائل و مفهوم آن‌ها در نظریه و عمل روانکاوی فراهم آورد.‌ این کتاب با عرضه‌ی برخی مفاهیم بنیادی در روانکاوی، مسیر شرح و بسط این مفاهیم را از مبنای اصلی آن‌ها در کار فروید تا تفصیل و تبیین لاکان از آن‌ها، می‌کاود. این کاوش در مفاهیمی چون ناخودآکاه، مرحله‌ی آینه‌ای، ابژه، هیستری و وسواس فکری، انتقال و تعبیر انجام پذیرفته است. ‌فصل‌های کتاب برگزیده‌ای است از سخنرانی‌هایی که در مرکز تحقیق و تحلیل فرویدی ایراد شده‌اند. کتاب برای خوانندگانی با آموخته‌ها و پیش‌زمینه‌های گوناگون از جمله دانشگاهی، بالینی، اجتماعی، فرهنگی و هنری مفید است. افزون بر آن، برای کسانی که از نظر آنان آرا و اندیشه‌های روانکاوانه شاید عرصه‌ای نسبتا نو برای شرح و تفصیل باشد و نیز کسانی که در جست‌وجوی دورنمایی نو برای گسترش آرای خود در روانکاوی‌اند، خواندنی است.

جنگ‌های حافظه (بازگشت به متن فرویدی)

  • 80,000 تومان

اصطلاح حافظه کاذب، که مفهومی نو و ناآزموده است، معمولا درباره بزرگسالانی استفاده می‌شود که گویا خاطراتی را درباره سوءاستفاده جنسی در دوره کودکی خود به یاد آورده‌اند که قبلا خودآگاه آنان ناشناخته بوده است. گفته می‌شود این بزرگسالان، که عمدتا زنانی در دهه بیست سالگی خویش‌اند، غالبا تحت درمان‌هایی از قبیل هیپنوتیزم بوده‌اند. حامیان این دو اصطلاح معتقدند که این خاطرات بازیافته صحت ندارند و در اغلب اوقات، در جریان درمان به مدعیان القا شده‌اند. در حالی که مخالفان برآن‌اند که امکان بازیافتن خاطرات واقعی وجود دارد و حافظه بازیافته در بسیاری موارد صحت دارد . این رساله به درستی بازنمایانگر و بیانگر تمامی این نگرش‌های متضاد است و می‌کوشد تمامی جوانب این پدیده روانی را با بازگشت به متن فرویدی بررسی کند. این رساله سویه‌ای از فروید را برگرفته که در گفتمان روانکاوانه به گفتار کلینیکی مشهور است.

چرا خوب بودن دشوار است

  • 13,000 تومان

درستکار بودن برای انسان‌ها دشوار است، زیرا درمی‌یابند بیرون کشیدن خود از سایه خویشتن کاری دشوار است. درستکار بودن بنا به دلایل بر حق و با هدف معین فقط وقتی ممکن است که بتوانیم از خود فراتر برویم یا به عبارتی، عمدا خود را فراموش کنیم. باید بتوانیم به ماورای جهان درونی و منافع شخصی خود بنگریم. باید بتوانیم حتی موقتا بیش‌تر از خودگذشته باشیم تا خودخواه.

صفحه‌ی 1