تورج یاراحمدی


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
آبادی (3 گانه خانواده اسناپس) جلد دوم
  • 65,000 تومان
  • با تخفیف: 65,000 تومان
آبادی (3 گانه خانواده اسناپس) جلد اول
  • 52,000 تومان
  • با تخفیف: 52,000 تومان
پیرمرد
  • 119,500 تومان
  • با تخفیف: 119,500 تومان
حرامیان (1 خاطره)
  • 185,000 تومان
  • با تخفیف: 185,000 تومان

آبادی (3 گانه خانواده اسناپس) جلد دوم

  • 65,000 تومان

در این کتاب آنچه یولا و فلم نمایانگر آن در پاره یکم بودند در پیکر ماده گاوی جوان و مردی شیرین‌عقل بازنمایی شود. در این‌جا عاطفه‌ای شگفت را مشاهده می‌کنیم که انسان را به پاره‌ای از طبیعت پیوند می‌زند، دیری پس از آن که تمدن و شر حاصل از آن انسان را از گوهر طبیعی خود بیگانه می‌سازد. در این داستان بلند، «تابستان طولانی»، مردی شریف که بی‌همسر و زاد و رود است و دلبسته اسبی و سگی تازی سرنوشتی می‌یابد که حیرت‌افزاست، گو این که نامتحمل نمی‌نماید. و همچنان راتلیف راوی آشکار و پنهان داستان است که از قرار ظاهر تنها نفس معطوم در این معرکه بازار است.

آبادی (3 گانه خانواده اسناپس) جلد اول

  • 52,000 تومان

پاره نخست کتاب آبادی شامل دو داستان فلم و یولا می‌شود که روایتی است از چگونگی راه یافتن خانواده اسناپس به آبادی و ریشه دواندن آن‌ها. تا پیش از آن‌ها آبادی مظهر خیر و راستی تمام عیار بود و مانند هر جماعت انسانی دیگری از همه خصایص نیک و بد آدمی بهره‌ای داشت؛ ولی با ورود اسناپس‌ها و به ویژه فلم اسناپس، شعر به تمامی رخ می‌نماید و چنان می‌شود که انگار هر چیزی و هر کسی در قیاس با سناپس‌ها آدمی است نیکوکار. روان آدمی و اثرپذیری‌اش از شرایط اجتماعی و حرص و آز برآمده از نظام اقتصادی، و خواست این که به هر بهایی از نردبان اجتماعی - اقتصادی بالا رفت جان مایه این داستان‌ها است.

پیرمرد

  • 119,500 تومان

ویلیام فاکنر یکی از شاخص‌ترین نویسندگان آمریکایی جهان است که به دلیل سهم زیادی که در شکل‌گیری رمان مدرن آمریکایی داشت، در سال 1949 موفق به کسب جایزه نوبل ادبیات شد. گور به گور، خشم و هیاهو، یک گل سرخ برای امیلی، حرامیان و روشنایی ماه اوت از جمله معروف‌ترین آثار وی هستند. داستان‌های او اغلب در شهری خیالی به نام یوکناپاتافا که ساخته ذهن فاکنر است، اتفاق می‌افتد. کلمه "یوکناپاتافا" از دو کلمه یوکنا و پتوفا ساخته شده که ریشه در زبان بومیان می‌سی‌سی‌پی دارد و به معنای زمین منفصل است. این مکان خیالی برگرفته از منطقه‌ای است که فاکنر بیشتر سال‌های عمر خود را آنجا گذرانده است. داستان پیرمرد اولین بار به صورت بخشی از رمان "نخل‌های وحشی" منتشر شد و بعدها در کتابی با عنوان سه رمان کوتاه شامل "اسب‌های خالدار"، "خرس" و "پیرمرد" درآمد. داستان "پیرمرد" بر زمینه یک رویداد تاریخی یعنی طغیان رودخانه می‌سی‌سی‌پی در سال 1927 در آمریکا بنا شده است. داستان دو زندانی که به طور ناخواسته با سیلاب بزرگی مواجه می‌شوند و یکی از آن‌ها پس از روبرو شدن با زنی باردار، سعی در نجات او و فرزندش از این مخمصه دارد. در طول داستان جدالی سخت و نفس‌گیر میان زندانی و رودخانه وجود دارد و بیان آن توسط نویسنده توانسته به آسانی قوه خیال مخاطب را قلقلک دهد و تصویر آن را در ذهن خود بسازد. این تصویرپردازی تا حدی قوی است که ترسیم جزئیات فضای قصه در ذهن مخاطب به آسانی شکل می‌گیرد و اتفاقات پرفراز و نشیب در طول داستان نیز بر جذابیت هرچه بیشتر آن می‌افزاید. داستانی غم‌انگیز و تراژیک که در مکانی مشخص رخ می‌دهد و درست در همان جایی که داستان آغاز شده، تمام می‌شود. در طول زمان خواندن داستان پی می‌برید که اسم خاصی برای شخصیت‌های داستان انتخاب نشده و ما افراد را با توصیفاتی از آنها می‌شناسیم. مهم‌ترین نکته‌ای که در طول خواندن داستان متوجه آن می‌شوید و نظرتان را بیشتر به خود جلب می‌کند، تفاوت قهرمان داستان با دیگر داستان‌های معمول است. انسانی معمولی که به دنبال هیچ‌چیزی نیست و حتی نمی‌خواهد عملی قهرمانانه انجام دهد و خودش را نیز در این مقام نمی‌بیند. او فقط می‌خواهد وظیفه‌اش را انجام دهد، حتی اگر در درک این مسئله نیز ناتوان باشد.

حرامیان (1 خاطره)

  • 185,000 تومان

داستان حرامیان در دهه نخست سده بیستم میلادی روی می‌دهد. پسری نوجوان به نام لوسیوس پریست همراه با دوستی خانوادگی به نام بون هاگنبک به ممفیس سفر می‌کند. بون راهی برای سفر به ممفیس ندارد مگر دزدیدن اتومبیل پدربزرگ لوسیوس که از قضا نخستین اتومبیل در سراسر ولایت یوکناپاتافا است. در سفر در می‌یابند که ند مک‌کازلین که با بون در اسطبل پدربزرگ لوسیوس کار می‌کند نیز خود را در اتومبیل پنهان کرده است؛ و این تنها آغاز ماجرا است. حرامیان که در سال 1962 منتشر شد واپسین رمان ویلیام فالکنر است که در سال 1963 برنده جایزه پولیتزر شد. ویلیام فالکنر پیش از انتشار حرامیان گفته بود که «مشغول نوشتن کتابی زرین درباره ولایت یوکناپاتافا است» تا با آن حرفه نویسندگی خود را به پایان برساند. به نظر می‌آید که حرامیان همان کتاب زرین باشد. این کتاب برنده جایزه پولیتزر می‌باشد.

صفحه‌ی 1