كتاب پارسه


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
الهه انقلابی (بازگشت به بدن خویشتن)
  • 255,000 تومان
  • با تخفیف: 255,000 تومان
چرا سوسیالیست نیستم
  • 355,000 تومان
  • با تخفیف: 355,000 تومان
انسان گروه (رنسانس کنونی ما را از فردیت به وضعیت دیگری خواهد برد)
کتاب کوچک خوشی‌های ژاپنی
  • 355,000 تومان
  • با تخفیف: 355,000 تومان
بازار آزاد و دشمنان آن (شبه علم سوسیالیسم و تورم)
کینتسوگی (هنر ژاپنی ترمیم زخم‌ها و دوست داشتن نقص‌ها)
شب‌های روشن (با 1 تفسیر بلند)
  • 225,000 تومان
  • با تخفیف: 225,000 تومان
آینده حیات
  • 280,000 تومان
  • با تخفیف: 280,000 تومان
ناشناس
  • 425,000 تومان
  • با تخفیف: 425,000 تومان
تیپ‌های شخصیت
  • 130,000 تومان
  • با تخفیف: 130,000 تومان
از خود بیگانه
  • 298,000 تومان
  • با تخفیف: 298,000 تومان
چرا روشنفکران لیبرالیسم را دوست ندارند
  • 210,000 تومان
  • با تخفیف: 210,000 تومان

الهه انقلابی (بازگشت به بدن خویشتن)

  • 255,000 تومان

بیراه نیست اگر بگویم رابطه انسان با بدن خویش، مهم‌ترین رابطه و دغدغه اوست - خاصه که پای انسان مدرن و خواسته‌های امروزی در میان باشد. آیا خوردن به قصد لذت بردن مهم‌تر است یا نخوردن به قصد زیبا و سلامت بودن؟ خوردن - یا نخوردن - چه میزان با حس آرامش، اعتمادبه‌نفس و شادی در ارتباط است؟ فرهنگ رژیم غذایی چنان لذت را از غذا خوردن گرفته است که بیشتر ما امروز طوری غذا می‌خوریم که هرگز موردنظرمان نبوده است. فراموش کرده‌ایم که غذا اساسا برای بقای ما، تغذیه ما، و برای لذت بردن و ایجاد عشق و علاقه است. این کتاب درباره رابطه عاشقانه و سالم با غذاست، همین‌طور رابطه عاشقانه و دوستانه با بدن؛ رابطه‌ای که هم تعیین‌کننده و هم تقویت‌کننده روابط انسانی و اجتماعی ماست.

چرا سوسیالیست نیستم

  • 355,000 تومان

نویسنده در این کتاب تصویری از تاریخ سوسیالیسم به ما می‌دهد؛ از گولاگ‌های استالین تا قحطی سال‌های اخیر در ونزوئلا، از سوء‌برداشت‌ها درباره «آرمان‌شهر» سوسیالیستی اروپا تا تبدیل شدن این اندیشه به مد روز دانشگاه‌ها. نویسنده معتقد است بازگشت سوسیالیسم فقط به این دلیل ممکن شده است که بسیاری از آمریکایی‌ها خطرات حقیقی مرگ‌بارترین ایدئولوژی قرن بیستم را فراموش کرده‌اند.

انسان گروه (رنسانس کنونی ما را از فردیت به وضعیت دیگری خواهد برد)

  • 220,000 تومان

داگلاس راشکوف در کتاب «انسان‌گروه»، با نگاهی انتقادی به رابطۀ میان قدرت و فناوری، از دستور کاری سخن می‌گوید که در فناوری‌های نوین تعبیه شده تا این فناوری‌ها هرچه بیشتر به خدمت منزوی کردن انسان و تسلط بر او درآیند. کتاب «انسان‌گروه» نقدی است بر نقش اینترنت و فناوری‌های دیجیتال در منزوی کردن انسان و انهدام جامعۀ مدنی؛ نقشی که به اعتقاد داگلاس راشکوف از جانب قدرت‌های مسلط و بازار به فناوری واگذار شده است و البته فناوری خود نیز پتانسیل پذیرش چنین نقشی را دارد. راشکوف در کتاب «انسان‌گروه» معتقد است که با برملا کردن دستور کارِ ضد انسانی‌ای که در فناوری و انواع نهادهای فرهنگی تعبیه شده است می‌توان از بحرانی که انسانیت و جامعۀ مدنی را به‌شدت تهدید می‌کند نجات یافت. کتاب «انسان‌گروه» هرچه را که انسان را به تنهایی و انزوا بکشاند عاملی مخرب انسانیت و هرچه را که نیروی جمعی انسان را تقویت کند و انسان‌ها را گرد هم آورد عامل شکوفایی و توسعۀ انسانیت و بروز توانایی‌های فردی و جمعی آدمی معرفی می‌کند. کتاب «انسان‌گروه» دعوتی‌ست به بازیابی احساسات و تفکر و مشارکتی که اینترنت و رسانه‌های اجتماعی، برخلاف اهداف و کارکردهای اولیه‌شان، از آدمی دریغ کرده‌اند. این کتاب از کنترل‌پذیرتر بودن انسان منزوی و تنها سخن می‌گوید و این را دلیلی می‌بیند بر اینکه قدرت‌های مسلط کارکرد جمعی و ارتباطی اینترنت را به کارکردی منزوی‌ساز بدل کرده‌اند و از اینترنت ابزاری ساخته‌اند برای بُریدن پیوندها و ارتباطات میان آدمیان و انهدام طبیعت جمعی آدمی. نویسندۀ کتاب «انسان‌گروه» بر این عقیده است که انسان تنها و منزوی انسانی است که به‌راحتی می‌توان بر او سلطه یافت، پس راه رهایی در این است که انسان‌ها باهم بودن و زیست اجتماعی و گروهی را تمرین کنند و به طبیعت اجتماعی خود بازگردند و دربرابر عواملی که آنها را به جانب انزوا سوق می‌دهند مقاومت کنند. راشکوف در کتاب «انسان‌گروه» مرگ جمع را معادل مرگ تمدن و جامعۀ مدنی می‌داند و به انسانِ امروز هشدار می‌دهد که آگاهانه از پذیرش انزوایی که نهادهای فرهنگی و بازار و فناوری‌ و سیاست و قدرت به او تحمیل می‌کنند تن زنند. استدلال‌هایی که راشکوف در کتاب «انسان‌گروه» برای اثبات گرایش طبیعی آدمی به زندگی جمعی و گروهی می‌آورد صرفاً متکی به زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی نیستند. او در این کتاب گرایش انسان به مشارکت و زندگی جمعی را خصلتی زیست‌شناختی و برآمده از قانون تکامل می‌داند و با نگاهی انتقادی به تفسیر صرفاً رقابتی از تکامل، این دیدگاه را بیان می‌کند و شرح می‌دهد که تکامل صرفاً یک فرایند رقابتی و حذفی نیست و مشارکت و کار جمعی و گروهی نقشی مؤثر در روند تکامل موجودات دارد و موجودات برای بقا نیاز به همزیستی و کار جمعی دارند. در کتاب «انسان‌گروه» تاریخِ سوق داده شدن انسان از طبیعت اجتماعی به‌جانب انزوا و تنهایی از منظری فرهنگی و اجتماعی و زیست‌شناختی و سیاسی مورد بررسی قرار گرفته است. در این کتاب، تاریخ انزوا هم‌سو با تاریخ سلطه و هم‌پیوند با آن نشان داده شده است.

کتاب کوچک خوشی‌های ژاپنی

  • 355,000 تومان

دیده‌ها و ایده‌هایی که در اینجا با شما به اشتراک خواهم گذاشت، فلسفه‌هایی ساده و جزئی لاینکف از فرهنگ ژاپنی هستند؛ این نکته‌ها به شما کمک خواهند کرد تا زودگذری زندگی را بپذیرید و با آن کنار بیایید؛ در دل تشویش‌های آشوبناک، زیبایی را بیابید و به خودتان بیاموزید که حتی جای زخم‌هایتان را دوست داشته باشید. مسئله اصلی این است که تصدیق کنیم همه‌چیز روزی به پایان خواهد رسید، بنابراین می‌بایست از روز به روز و لحظه‌لحظه زندگی‌مان برای رسیدن به رضایت خاطر،‌ آرامش و شادی استفاده کنیم. باید قادر باشیم بگوییم «من کامل نیستم، و اشکالی هم ندارد.» این کتاب پر است از توصیه‌های عملی و پیشنهاد؛ از آشپزی و لباس پوشیدن گرفته تا حمام جنگل رفتن و نحوه چیدمان خانه. وقتی این نکته‌های رهایی‌بخش، همچون جزایر منحصربه‌فرد و سحرانگیز ژاپن، کنار هم قرار می‌گیرند، پیشنهادهای نو و زیبایی خواهند بود که ذهن‌آگاهی، رضایت و شادمانی بیشتر را به زندگی‌تان می‌آورند.

بازار آزاد و دشمنان آن (شبه علم سوسیالیسم و تورم)

  • 198,000 تومان

آنچه در این مجلد می‌خوانید مجموعه درس‌گفتاری است که لودویگ فون میزس، اقتصاددان و متفکر اتریشی، در سال 1951 در آمریکا در بنیاد آموزش اقتصاد ارائه داده است. طبعا این کتاب در میان آثاری که میزس نگاشته است به چشم نمی‌خورد، اما به‌عنوان متن پیاده‌شده درس‌گفتار شفاهی او، این امتیاز را دارد که بیان، ساختار و آهنگی متفاوت دارد. خواننده پس از چند صفحه حس می‌کند سر کلاس درس او نشسته و این پیر لیبرالیسم می‌خواهد مفاهیمی سخت را به زبانی ساده به او بیاموزد. این کتاب هم برای کسانی که قصد آشنایی با اندیشه‌های میزس را دارند مناسب است، زیرا کلیاتی از نظریه‌های او به‌دست می‌دهد، و هم برای اهل نظری که شناختی عمیق‌تر از مکتب اتریش دارند.

کینتسوگی (هنر ژاپنی ترمیم زخم‌ها و دوست داشتن نقص‌ها)

  • 335,000 تومان

وقتی شغل، سلامتی یا کسی را که دوستش داریم از دست می‌دهیم، احساس می‌کنیم تکه‌ای ارزشمند از وجودمان به زمین افتاده و خرد شده است. این‌گونه رنجش‌ها را چگونه می‌توان ترمیم کرد؟ هنر ژاپنی کینتسوگی، چیزی نیست جز وصل کردن دوباره و ترمیم زخم‌هایمان؛ نگاهی دیگرگون به نقص‌ها و کاستی‌ها برای خلق مجدد زیبایی. توماس ناوارو، روانشناس، در این کتاب ما را تشویق می‌کند که در زندگی‌مان از همین رو بهره بگیریم. همه انسان‌ها با رنج مواجه می‌شوند اما اینکه چگونه با خلاها و مصیب‌هایمان برخورد می‌کنیم و زخم‌های احساسی‌مان را التیام می‌بخشیم، باعث می‌شود از دیگران متمایز شویم. در حقیقت، به جای پنهان کردن زخم‌ها، می‌توانیم آنها را بپذیریم و همین پذیرش را دلیلی بر اثبات قدرتمان بدانیم.

شب‌های روشن (با 1 تفسیر بلند)

  • 225,000 تومان

داستایفسکی در قصۀ «شب‌های روشن» قصۀ عشق را می‌گوید؛ قصه‌ای نامکرر که در عالم ادبیات، هرکس به شیوه‌ای آن را ساز کرده و داستایفسکی نیز به‌شیوۀ خود این قصه را در «شب‌های روشن» روایت کرده است. قصۀ «شب‌های روشن» داستایفسکی، عاشقانه‌ای تلخ و شورانگیز با روایتی سرراست و خوش‌خوان و پایانی غافلگیرکننده است. قصه از زبان راوی اول‌شخص نقل می‌شود؛ از زبان راوی‌ای که دیدار اتفاقی‌اش با یک زن، او را به آن زن دلبسته می‌کند. راوی قصۀ «شب‌های روشن» مردی‌ست از جنسِ همۀ مردان تنهایی که اغلب در آثار داستایفسکی ملاقاتشان می‌کنیم؛ مردی ساکن پتربورگ که تنها هم‌صحبتش مستخدمی سالخورده است. این مردِ تنها، شب‌ها در خیابان‌های پتربورگ پرسه می‌زند و خیالبافی می‌کند و در بیداری، رؤیا می‌بیند و از شدت بی‌کسی و بی‌همدمی، خانه‌ها و ساختمان‌ها را به چشمِ دوستان و هم‌صحبتان خود می‌بیند. شبی، حینِ پرسه‌زنی در خیابان، چشم راوی، در کنار کانالِ آب، به دختری می‌افتد. دختر به حصار کانال تکیه زده و می‌گرید. کمی بعد، دختر فریاد می‌کشد و راوی می‌رود ببیند چه اتفاقی برای او افتاده است. مردی مزاحم دختر شده است. راوی، شرّ مزاحم را از سر دختر کم می‌کند و این‌گونه باب آشنایی‌ و دوستی‌اش با دختر، که ناستینکا نام دارد، باز می‌شود. پیش از این، هیچ زنی در زندگی راوی نبوده و راوی تجربه‌ای عاشقانه نداشته است و ناستینکا هم شرط می‌کند که راوی عاشق او نشود و فقط با هم دوستانی معمولی باشند. او برای راوی تعریف می‌کند که عاشق مردی است که او را قال گذاشته و به سفر رفته و یک سال است که از سفر برنگشته، درحالی‌که قرار بوده برگردد و با او ازدواج کند. اما راوی قصۀ «شب‌های روشن»، برخلاف شرط ناستینکا با او، عاشق ناستینکا می‌شود. او ابتدا احساسات خود به ناستینکا را بروز نمی‌دهد و عشقش به او را در دل نگه می‌دارد، اگرچه سرانجام، در شب چهارم دیدارش با ناستینکا، به او ابراز عشق می‌کند. این ابراز عشق اما همزمان می‌شود با اتفاقی دیگر، که ناگهان همه‌چیز را دگرگون می‌کند و پایانی غافلگیرکننده را برای قصۀ «شب‌های روشن» رقم می‌زند.

آینده حیات

  • 280,000 تومان

محور اصلی این اثر هوشمندانه چندان ناآشنا نیست؛ تاثیر رشد جمعیت انسانی و «مصرف اسرافکارانه» بر تنوع زیست‌شناختی سیاره ما چیزی شبیه فاجعه است. اما آنچه کتاب ویلسون را متمایز می‌سازد، شرح ظریف و برانگیزاننده علت مهم بودن تنوع زیستی و تشخیص نحوه حفظ این توازن در طبیعت است. ویلسون به‌عنوان زیست‌شناس برجسته تکاملی، در این اثر نشان می‌دهد که رفاه انسان حتی در عصر اطلاعات تا چه حد بر مبنای طبیعتی دارای تنوع استوار است؛ چون هرچه تعداد گونه‌های هر اکوسیستم بیشتر باشد، آن اکوسیستم پایدارتر و پربازده‌تر خواهد بود. او همچنین درباره نیاز به پذیرش مسئولیت «پاسداشت» محیط زیست نوشته است. از نظر ویلسون، برای این پاسداشت، نیازی به قوانین حقوقی سفت و سخت دولتی نیست بلکه کاملا برعکس، می‌توانیم با تکیه بر سازمان‌های غیردولتی، شرکت‌های خصوصی و استفاده هوشمندانه از نظام بازار آزاد به این مهم دست پیدا کنیم. اگر هوشمندانه عمل کنیم، جهان همچنان باقی خواهد ماند، به قول مایکل فارادی، «هیچ‌چیز آنقدر عجیب نیست که درست نباشد.» نیویورکر

ناشناس

  • 425,000 تومان

کتاب «ناشناس»، یک رمان هجایی و طنزآمیز است که خودکامگی و حقه‌بازی را در ابعادی مینیاتوری اما قابل تعمیم به ابعاد وسیع و جهانی به تصویر می‌کشد. کتاب «ناشناس» رمانی است که داستایفسکی طنزِ سیاه و آشوبگرِ خود، چیره‌دستی‌اش در شخصیت‌پردازی و مهارتش در هجوِ ناسازی‌های جهان و آدمیان را استادانه به نمایش می‌گذارد. کتاب «ناشناس» نوعی روانشناسی خودکامه و خودکامگی است و روانشناسی آدمیانی که گرفتار و بازیچه و سرسپردۀ خودکامگان می‌شوند. داستایفسکی در این رمان، رَوَندِ پدید آمدن یک خودکامه و بسطِ خودکامگی و شیوۀ سلطۀ یک فردِ مستبد بر دیگران را با ظرافت ترسیم می‌کند و اثری ارائه می‌دهد که نه‌فقط هجوِ روسیۀ قرن نوزدهم که هجوِ تمامی حاکمیت‌های استبدادی و خودکامه در همۀ زمان‌هاست. کتاب «ناشناس» رمانی است که به‌گفتۀ لی‌یا روزِنبلوم «با پارودی چندلایه‌اش وجه ممتاز طنز داستایِفسکی را آشکار می‌کند.» گفتنی‌ست که داستایفسکی رمان «ناشناس» را در سال‌های پایانی تبعید خود نوشته است. متن اصلی رمان «ناشناس» اولین بار در سال 1859، در مجلۀ «یادداشتهای میهنی» منتشر شده است.

تیپ‌های شخصیت

  • 130,000 تومان

تیپ‌های شخصیتی نشان‌دهنده وجود شباهت و تفاوت میان انسان‌ها هستند. نظریه تیپ‌های شخصیتی یونگ، بیش از هر نظریه تیپ‌شناسانه دیگری، در روانشناسی شخصیت و حیطه‌های گوناگون زندگی بشر، از مشاوره‌های سازمانی و مدیریتی گرفته تا مشاوره ازدواج، تاثیر گذاشته است. به باور برخی روانشناسان، این نظریه برجسته‌ترین خدمت یونگ به دانش روانشناسی بوده است. تقریبا در همه کتاب‌های روانشناسی شخصیت، این نظریه مطرح یا به آن شاره شده و چندین کتاب مستقل هم درباره آن به فارسی ترجمه و منتشر شده است؛ با این حال، متن اصلی این نظریه تا کنون به فارسی ترجمه نشده بود که اینک ترجمه کامل آن پیش روی شماست.

از خود بیگانه

  • 298,000 تومان

بسیاری از دانشمندان روانشناسی و جامعه‌شناسی، انسان و هویت او را برخاسته بافت‌های اجتماعی و فرهنگی می‌دانند که تصمیمات، افعال و کردارش همگی نشات گرفته از محیط پیرامون است و گاهی امور و اتفاقاتی که در کودکی با آنها روبرو بوده، روی تصمیمات آینده و افعال فعلی‌اش سایه می‌اندازد . کتاب «از خود بیگانه» این مقوله را از دریچه ناخودآگاه انطباقی بررسی کرده و ما را به این فکر فرو می‌برد که آیا هرگونه تصمیم یا انتخابی که در زندگی داشته‌ایم، اساسی منطقی دارد یا، بی آنکه خودمان بدانیم، برده تصمیمات ناخودآگاه خود در لایه‌ای متفاوت از آنچه فروید در ذهن داشت هستیم. کتاب تیمونی ویلسون مباحث متعدد روانشناسی را به شیوه‌ای ملموس به همراه مثال‌هایی مستدل از زندگی و ادبیات مربوطه پوشش می‌دهد، اینکه عمدتا همگی ما درک واقعی ناچیزی از چگونگی فعالیت‌ها و حتی چرایی رایج‌ترین امور زندگی داریم. کتاب «از خود بیگانه» اثری اصیل و برانگیزاننده است؛ بماند که خواندن آن نیز بسیار لذت‌بخش است. - جان بارگ، استاد روانشناسی، دانشگاه نیویورک.

چرا روشنفکران لیبرالیسم را دوست ندارند

  • 210,000 تومان

لیبرالیسم موفق‌ترین نظام‌ سیاسی-اقتصادی دنیای مدرن است. رقبای آن همگی شکست‌های سنگین خورده‌اند و بخش اعظم کشورهای جهان، به‌ویژه کشورهای پیشرفته، با همین نظام اداره می‌شوند. به نظر می‌رسد گسترش بی‌سابقه رفاه، فراوانی، بهداشت، آموزش و فرهنگ محصول آزادی لیبرالی و نظام بازار بوده است. با وجود این، به فراوانی مورد اعتراض و انکار قرار داشته است، و روشنفکران سلسله‌جنبان اصلی مخالفت و بلکه دشمنی با آن بوده‌اند. در این کتاب، ریمون بودن متفکر بزرگ معاصر، به بررسی علل و انگیزه‌های ضدیت روشنفکران با لیبرالیسم پرداخته است.

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  صفحه‌ی 1