خانه_فرهنگ_و_هنر_گويا


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
طنزآوران جهان نمایش 20 (کنوک دوچرخه 3 ستاره) نمایش‌نامه
عروسی قماربازان (طنزآوران جهان نمایش 19) نمایش‌نامه
طنزآوران جهان نمایش 18 (بازرس) نمایش‌نامه
  • 40,000 تومان
  • با تخفیف: 40,000 تومان
فروغ فرخزاد (قرار با ستاره 5)
  • 69,000 تومان
  • با تخفیف: 69,000 تومان
دیوان پروین اعتصامی (مجموعه شعر) با قاب
  • 290,000 تومان
  • با تخفیف: 290,000 تومان
نوکر 2 ارباب مدیره مهمان‌خانه (طنزآوران جهان نمایش 16) نمایش‌نامه
مهاجران روباه فیلسوف سفارت‌خانه (طنزآوران جهان نمایش 17) نمایش‌نامه
مریم و مرداویج (نمایش‌نامه)
  • 16,000 تومان
  • با تخفیف: 16,000 تومان
گل و قداره (نمایش‌نامه)
  • 16,000 تومان
  • با تخفیف: 16,000 تومان
زنی در من قدم می‌زند (گزیده شعرهای نزار قبانی)
خانه روز خانه شب
  • 64,000 تومان
  • با تخفیف: 64,000 تومان

طنزآوران جهان نمایش 24 (نمایش در چین از دوران کودکی تا دوران جمهوری خلق 4 دوران 4 کمدی) نمایش‌نامه

  • 60,000 تومان

تاریخ نمایش درچین - پیش از استقرار جمهوری خلقی در سال 1949 - را می توان به چهار دوره متمایز از هم تقسیم کرد: یکم: دوران کهن، نمایش نه به آن صورت که در غرب بر آن نام تئاتر نهاده ایم. مجموعه از خرده نمایش های عامیانه و گاه درباری که از عهد باستان آغاز می شود و تا سده دوازدهم میلادی به طول می انجامد. در پایان این دوره است که کم کم نویسندگانی هم در زمینه نگارش نمایش نامه ها شادی آور از یک سوی و حماسی از سوی دیگر پدیدار می شود و ادبیات نمایشی چینی هم شکلی منسجم می یابد. دوم: دوران میانه که از قرن سیزدهم میلادی و با ظهور دودمان قدرتمند مغولی «یوان» (1279-1368) آغاز شده . قرنی که به عصر طلایی تئاتر چین معروف است . و تا سال 1644 میلادی و انقراض دودمان مینگ به درازا می کشد. در آغاز این دوران است که شاعران و نویسندگان چینی پای در میدان نگارش نمایش نامه می گذارند و سپس با حمایت سلسله های دیگر، این هنر به اوج شکوفایی خود می رسد. سوم: دوران «دودمان چینگ» که از سال 1644 و استقرار این سلسله آغاز می شود و با انقراض امپراتوری در چین به سال 1912 به پایان می رسد. در این سال هاست که اروپائیان با نمایش چین آشنا می شوند، پژوهش های بسیار در تئاتر چین به انجام می رسد و هم در میانه این دوران است که پای نمایش غربی به صحنه های تئاتر چین باز می شود. برخورد دو نگرۀ تئاتر شرق و غرب به ویژه در قرن نوزدهم میلادی، سبب ساز راهی نو در نمایش می گردد. چهارم: دست آخر، دوران پرالتهاب سال های 1912 تا 1949، از بنیان حکومت جمهوری در چین ودگرگون شدن آن درهیئت حکومت جمهوری خلقی در آن کشور. سال های انقلاب و آشوب ها و جنگ با بیگانگان. سال های برخورد اندیشه های گون گونه سیاسی در چین که نمایش هم در این میان بی نصیب نمی ماند. برای دفتر بیست و چهارم از این مجموعه، به سراغ «نمایش درچین» رفته ایم و چهار کمدی از دوران کهن نمایش در آن سرزمین، تا به امروز را عرضه داشته ایم.

طنزآوران جهان نمایش 20 (کنوک دوچرخه 3 ستاره) نمایش‌نامه

  • 40,000 تومان

دکتر کنوک یا پیروزی علم پزشکی، کمدی در سه پرده، نخستین اجرا: چهاردهم دسامبر 1923، در تئاتر د شانزالیزه پاریس. دوچرخه سه ستاره کمدی در یک پرده، نخستین اجرا: هفتم اکتبر 1924، تئاتر د شانزالیزه. ازدواج آقای لو تروادک، کمدی در چهار پرده، نخستین اجرا: سی و یکم ژانویه 1925، تئاتر د شانزالیزه.

عروسی قماربازان (طنزآوران جهان نمایش 19) نمایش‌نامه

  • 45,000 تومان

عروسی گذری است از «کمدی عادات و رسوم» به «کمدی موقعیت› یا درست‌تر بگویم: «کمدی اجتماعی». در قماربازان، باز هم محور اصلی کنش نمایشی نیست، بلکه همه چیز در راه مصور کردن شرایط مکانی و جامعه حاکم بر این کمدی است.

طنزآوران جهان نمایش 18 (بازرس) نمایش‌نامه

  • 40,000 تومان

بازرس ، یک نمایشنامه کمدی انتقادی در پنج پرده می باشد. این اثر به قلم نیکلای گوگول نویسنده بزرگ روس به نگارش درآمده است. نویسنده ای که به زعم اکثر منتقدیم آغازگر ژانر رئالیسم در ادبیات نمایشی روسیه به حساب می آید.

فروغ فرخزاد (قرار با ستاره 5)

  • 69,000 تومان

کتاب‌مجله (Bookazine) قرار با ستاره فارغ از سیاست و تعصب، با علاقه‌مندان نوجوان و جوان ادبیات معاصر سخن می‌گوید.

دیوان پروین اعتصامی (مجموعه شعر) با قاب

  • 290,000 تومان

به ماه دی، گلستان گفت با برف که ما را چند حیران میگذاری بسی باریده‌ای بر گلشن و راغ چه خواهد بود گر زین پس نباری بسی گلبن،‌ کفن پوشید از تو بسی کردی بخوبان سوگواری شکستی هر چه را دیگر نپیوست زدی هر زخم‌ گشت آن زخم کاری

نوکر 2 ارباب مدیره مهمان‌خانه (طنزآوران جهان نمایش 16) نمایش‌نامه

  • 52,000 تومان

در غرب، زادگاه کمدی یونان باستان است و پرورشگاه آن، رم باستان، کمدی در رم غربی بیش از آنچه در عرصه ادبیات رسمی رخ بنمایاند، در پهنه آئین‌ها و جشن‌های مردمی گسترش یافته، شکوفا شده و گونه‌گونه می‌شود. با فروپاشی امپراتوری رم در سده پنجم میلادی و حاکمیت مطلق کلیسا، نه فقط بر رم غربی، بلکه تا چندی پس از آن بر سراسر اروپا و حتی بخشی از غرب آسیا، تمامی سنت‌های نمایشی به ویژه کمدی در زمره نشانه‌های فرهنگی دوران کفر محسوب شده و به تاریک‌خانه‌ای سپرده می‌شود که به سد‌ه‌های میانه تاریخ اروپا معروف است و هفت قرن پس از آن دوام می‌یابد...

مهاجران روباه فیلسوف سفارت‌خانه (طنزآوران جهان نمایش 17) نمایش‌نامه

  • 50,000 تومان

دفتر سوم از این مجموعه را به اسلاومیر مرژوک، طنزپرداز و نمایش‌نامه‌نویس لهستانی اختصاص داده بودیم و در آن دفتر سه نمایش‌نامه تک‌پرده‌ای از او را به همراه پیشگفتاری مفصل درباره او و آثارش را عرضه داشتیم که با استقبال خوب تئاتر دوستان و خوانندگان روبه‌رو شد...

مریم و مرداویج (نمایش‌نامه)

  • 16,000 تومان

حیدر پیر: تو رقص پونه‌های وحشی دشت. تو هل‌هل کرد نای کولی کوه. تو کوچ نوبهار شاپرک‌ها. توی رم کرد نای بچه آهو. کتل‌های شقایق تاب دره. هزار آوا خروشی نعره برداشت. گرامی عشق مردآویچ و مریم. ماه مریم. گرامی عشق مردآویچ و مریم ناز مریم. گل حسرت پر پر کندی. انار سرخ پنج پر کنید. چوقای ترمه برکنید. قاصدک‌ها رو خبر کنید. آسمون بکش نعره. سیل خون دره به دره. نقل عروسیشون مشت مشت. خنده رو لبهاشون صبح صبح. ...

گل و قداره (نمایش‌نامه)

  • 16,000 تومان

بلقیس: تو دلبسته زن دیگه‌ای هستی آکل؟ آکل: خانم! بلقیس: تو عاشقی. آکل: آکل پنجاه سالشه خانم. بلقیس: هفتاد سال! تو عاشقی؟ آکل: ما هیچ شباهتی به عشاق نداریم. پس‌مانده یه قبیله‌ام که تف کردنم به شهر و مترسکی ازم درست کردن که... دل ما خونیه خانم خانما. چرا نیشدر؟ بلقیس: تو چرا پنهان؟ تو هر قضیه‌ای حرف از دلی می‌زنی که خونه، و من می‌خوام این دلو بشکافم، بازش کنم و ببینم چی توشه و چرا خونه؟ آکل: به کاکا، رودررو چی بگم؟ بلقیس: بگو آکل، برای مرجان خواستگار اومده. (سکوت) بهش بگو جوونیه بیست و چند ساله، متمول و خوش چشم. مال و منالش کرور کروره، می‌خوام تدارک عروسی اون‌و منو در یه روز ببینی! آکل: مبارکه.

زنی در من قدم می‌زند (گزیده شعرهای نزار قبانی)

  • 45,000 تومان

من ضد هر گونه تعریف برای عشق هستم. زیرا جمع همه تعریف‌هاست. عشق، ضد همه پندهای قدیمی. و ضد همه متن‌ها. و ضد همه آیین‌هاست. عشق را تنها تجربه می‌سازد. همانگونه که دریا را، بادها و کشتی‌ها، و کسی نمی‌تواند از جنگ بگوید. جز جنگاور. من عشق می‌ورزم. اما اگر درباره آن بپرسید. بهتر است که هیچ نگویم!

خانه روز خانه شب

  • 64,000 تومان

حوادث این کتاب در منطقه‌ای به نام سیلیزی در جنوب غربی لهستان اتفاق افتاده است. این منطقه تا سال 1945 قسمتی از رایش آلمان بود، تا وقتی که در اجلاس یالتا و پوتسدام متفقین توافق کردند که مرزهای لهستان را به سمت غرب جابجا کنند. بسیاری از مردم لهستان از شرق (که توسط اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی تصاحب شده بود) به غرب، یعنی سرزمینی که قبلا متعلق به آلمانی‌ها بود، رفتند و در آنجا مستقر شدند. در این منطقه خانه و اموال آلمانی‌های آواره را به آن‌ها دادند.

1  2  3  4  صفحه‌ی 1