حكمت


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
تاریخ مختصر فلسفه جدید (از دکارت تا ویتگنشتاین) ویرایش جدید
فلسفه قاره‌ای و معنای زندگی
  • 58,000 تومان
  • با تخفیف: 58,000 تومان
شمنیسم (درمان‌گران روح‌ها آیین‌ها)
  • 50,000 تومان
  • با تخفیف: 50,000 تومان
سمبول‌های بنیادین (زبان جهان‌شمول علم مقدس)
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
فلسفه قاره‌ای در قرن بیستم (تاریخ فلسفه غرب 8)
  • 120,000 تومان
  • با تخفیف: 120,000 تومان
تشیع (دین کامل کمال دین)
  • 95,000 تومان
  • با تخفیف: 95,000 تومان
دین و نگرش نوین
  • 45,000 تومان
  • با تخفیف: 45,000 تومان
تصوف و طریقت (نگاهی تاریخی)
  • 25,000 تومان
  • با تخفیف: 25,000 تومان
بنیاد آموزه فراگیر دانش
  • 38,000 تومان
  • با تخفیف: 38,000 تومان
زیبایی‌شناسی کانت
  • 12,000 تومان
  • با تخفیف: 12,000 تومان

تاریخ مختصر فلسفه جدید (از دکارت تا ویتگنشتاین) ویرایش جدید

  • 140,000 تومان

راجر اسکروتن در این کتاب از منظر تحلیلی تصویری از تاریخ فلسفه جدید را از دکارت تا ویگنشتاین به دست می‌دهد. او شخصیت‌های اصلی و دغدغه‌های عقلانی مهمی را که از دکارت به بعد فلسفه غربی را شکل داده‌اند معرفی کرده است. نویسنده در این کتاب به تشریح مضمون استدلال‌ها و نتایج فلسفی آن‌ها پرداخته است. تاریخ مختصر فلسفه جدید کتابی است مختصر و روان و در عین حال دقیق و پرمطلب که خواننده را به نحوی جدی با مباحث مهم‌ترین فیلسوفان معاصر درگیر می‌کند.

فلسفه قاره‌ای و معنای زندگی

  • 58,000 تومان

معنای زندگی چیست؟ در جهان علمی و سکولار این روزها، این پرسش تبدیل به مشغله‌ای جدی شده است. این پرسش، تاریخی عریض و طویل دارد: همان‌گونه که جولیان یانگ در این اثر درآمدوار روشن و الهام‌بخش خود این موضوع را توضیح می‌دهد، فیلسوفان اصلی بسیاری از افلاطون تا هایدگر به این موضوع عمیقا اندیشیده‌اند. بخش نخست این کتاب مروری تاریخی بر آرای فیلسوفانی از افلاطون تا مارکس دارد که معنای زندگی را یا در نوعی جهان دیگر یا در آرای آینده این جهان می‌جستند. بخش دوم به ارزیابی این مطلب می‌پردازد که زمانی ساختارهای سنتی فرسودن آغاز کردند و خطر پوچ‌گرایی و بی‌معنایی زندگی سر برآورد چه رخ داد. جولیان یانگ در بخش های مربوط به نیچه؛ هایدگر، سارتر، کامو، فوکو و دریدا به این مطلب نگاهی می‌اندازد. این اثر درآمدی بسیار سودمند برای آشنایی با برخی درون‌مایه های کلیدی فلسفه قاره ای است.

شمنیسم (درمان‌گران روح‌ها آیین‌ها)

  • 50,000 تومان

شمنیسم اساساً یکی از کهن‌ترین شیوه‌های درمانگری انسان است که بر پایه توانایی شمن در ایجاد خلسه و وساطت میان انسان‌ها، طبیعت و روح‌ها شکل گرفته است. شمنان در جوامع خود، فراتر از جادو درمانگران سنتی، نقش‌هایی چون پیشگو، روحانی، حافظان ادبیات شفاهی و حکیمان و عارفانی آگاه نیز داشته‌اند. نویسنده در این کتاب پدیده‌ی شمنیسم را بر پایۀ پژوهش‌های موثق علمی به گونه‌ای همه‌جانبه و به دور از اطناب تشریح می‌کند. مترجم در مقدمه به مسألۀ حضور یا عدم حضور شمنیسم در قلمرو فرهنگی ایران پرداخته و برخی نظرات و زمینه‌های موجود برای پژوهش‌های بیشتر در این حوزه را یادآور شده است. کتاب علاوه بر دوستداران مطالب فرهنگی برای طیف گسترده‌ای از پژوهشگران و دانشجویان علوم‌انسانی، به‌ویژه علاقه‌مندان به مطالعات ادیان، انسان‌شناسی، شاخه‌های گوناگون ایران‌شناسی و همچنین روان‌شناسی و پزشکی مطالب ارزنده‌ای دربر دارد.

سمبول‌های بنیادین (زبان جهان‌شمول علم مقدس)

  • 95,000 تومان

«سمبول‌های بنیادین» اثری مهم در سمبولیسم و مهم‌ترین و جامع‌ترین کتابی است که در این موضوع در اندیشۀ سنت‌گرایی نوشته شده و همواره مرجع همۀ نوشته‌های بعدی در این باب بوده است. فصل‌های این کتاب حاصل جمع‌آوری مهم‌ترین مقاله‌های رنه گنون در این باب است که پس از درگذشت او همگی در این کتاب جمع آمده‌اند. گنون در بخش‌های جداگانه‌ای، در مجموع ۷۵ فصل، به انواع سمبول‌های جهان، سمبول‌های مرکز، سمبول‌های شکل‌های کیهانی، سمبول‌های محور، سمبول‌های گذر، سمبول‌های قلب و انواع سازه‌ها و سلاح‌های سمبولیک می‌پردازد و تفسیر و تبیینی خواندنی از آن‌ها مطابق آموزه‌های ادیان و سنت‌های اصیل به دست می‌دهد. بیشتر سمبول‌هایی که طبق گزینش موضوعی نویسنده بررسی و مطالعه شده‌اند، از حیث پیوندشان با آموزه‌های عقلانی و معرفتی و از حیث پیوندشان با نهادهای اجتماعی و معنوی و دینی نیز مهم و برجسته‌اند.

فلسفه قاره‌ای در قرن بیستم (تاریخ فلسفه غرب 8)

  • 120,000 تومان

تاریخ فلسفة غرب، مروری بر فلسفة غرب را به‌ترتیب زمانی، از سرآغازهای آن در قرن ششم پیش از میلاد تا عصر حاضر فراهم می‌آورد. این کتاب همة جریان‌های بزرگ فلسفی را به‌صورتی ژرف مورد بررسی قرار می‌دهد. بیشترین فضا در این اثر به کسانی اختصاص دارد که، براساس اجماع عمومی، فیلسوفان بزرگ شمرده می‌شوند. اما از فیلسوفان کوچک‌تر نیز غافل نمانده‌ایم. به‌طور کلی این ده مجلد تاریخ فلسفه حاوی اطلاعات بنیادی و انتقادی دربارة همة فیلسوفان مهم گذشته و حال است و تصویر روشنی از آنها را در بستر فرهنگی، و به‌ویژه، علمی روزگارشان ارائه می‌دهد. مخاطب این تاریخ نه تنها افراد متخصص، بلکه دانشجویان و خوانندگان عمومی نیز هستند. هریک از فصول، نوشتة یکی از صاحب‌نظران برجستة آن حوزه است. فصل‌ها به شیوه‌ای قابل‌فهم نوشته شده‌اند و در هر مجلدی یک فرهنگ اصطلاحات فنی وجود دارد. ۱. از آغاز تا افلاطون ۲. فلسفة یونانی‌مآبی و اوایل قرون وسطی ۳. فلسفة قرون وسطی ۴. دورة نوزایی و عقل‌گرایی قرن هفدهم ۵. فلسفة بریتانیایی و عصر روشن‌اندیشی ۶. عصر اید‏ئالیسم آلمانی ۷. فلسفه در قرن نوزدهم ۸. فلسفة قاره‏ای در قرن بیستم ۹. فلسفة علم، منطق و ریاضیات در قرن بیستم ۱۰. فلسفة معنا، معرفت و ارزش در قرن بیستم

تشیع (دین کامل کمال دین)

  • 95,000 تومان

کتاب حاضر درصدد معرفی ماهوی مکتب تشیع به عنوان یک نگارش کاملا متفاوت در بنیاد تفکر دینی، و با رویکرد عقلی است که دارای جهان‌بینی و انسان‌شناسی کاملا متمایز ارائه محورهای سه‌گانه برای ماهیت تشیع به عنوان اجزای ذاتی این مکتب است. کتاب به چهار بخش عمده تقسیم می‌شود: بخش اول، عهده‌دار تبیین اندیشه اصلی و محوری تفکر شیعی، یعنی جهان‌بینی و انسان‌شناسی عرفانی آن می‌باشد. بخش دوم، ضمن ارائه ادله‌ی اثبات ولایت معنوی برای پیامبران و ائمه‌‌ی، همچنین به مبحث مهمی در خصوص کارکرد عینی ولایت معنوی و تمایز هدایت معنوی عینی از هدایت مفهومی و عقلانی می‌پردازد. بخش سوم عهده‌دار محور عقلانیت تفکر شیعی است و بخش چهارم که تقریبا غیرقابل انفکاک از بخش سوم است به فلسفه‌ی سیاسی شیعی و چگونگی و چرایی تحقق نظام امامت بعد از رسول اکرم (ص) و چالش‌های نظری و عملی آن با نظام خلافت در تاریخ و اندیشه‌ سنی می‌پردازد. در این اثر کوشیده شده تا تمامی جهات لازم برای یک معرفی جامع و مانع از اندیشه‌ی شیعی ارائه شود به گونه‌ای که خواننده علاقه‌مند و دقیق‌النظر با مطالعه دقیق این متن از مراجعه به هر اثر دیگری برای احراز ماهیت تفکر شیعی و متقابلا فکر سنی غالب در تاریخ گذشته و معاصر بی‌نیاز باشد.

دین و نگرش نوین

  • 45,000 تومان

کتاب دین و نگرش نوین، در واقع به زمینه معرفتی‌ای مربوط می‌شود که «فلسفه دین» نام دارد. در عین حال، به برخی از مسائل کلامی و همچنین به تاریخ مناسبات و روابط دین و علم، علی‌الخصوص از رنسانس بدین‌سو، هم می‌پردازد. تاثیری که رشد و تحول کمی و کیفی علم، در روزگار نو، بر دین، فسفه، و اخلاق نهاده است و سود و زیان‌هایی که مدافعان حریم دین و دیانت پیشگی از این تاثیرات برده اند، دست کم تا آن‌جا که به فرهنگ مسیحی و جهان غرب ربط می‌یابد، در نوشته انعکاس دارد. مولف در جای جای این کتاب تاکید می‌کند که رشد و پیشرفت علم منطقا هیچ‌گونه منفی بر دین و دیانت ‌پیشگی ندارد. فقط گذرهای روانشناختی (در برابر گذرهای منطقی) است که گهگاه سبب شده است که در ذهن و روح پاره‌ای از آدمیان رشد علم و بقا، دین را ناسازگار جلو‌ه‌گر سازد. به عبارت دیگر، به نظر دقیق، تعارض و تضادی میان علم و دین وجود ندارد. از این گذشته، بشر به دین نیازمند است و غالب نابهنجاری‌ها و نابسامانی که در صحنه زندگی فردی و جمعی روی می‌نمایند، نتیجه اعراض آدمیان از پیان‌های آسمانی یا عدم التفاف در خور به این پیام هاست.

تصوف و طریقت (نگاهی تاریخی)

  • 25,000 تومان

این کتاب ترجمه دو مدخل بلند «تصوف» و «طریقت» از دانشنامه اسلام (چاپ بریل) است. در این کتاب ضمن توضیح اصطلاحات تصوف و طریقت و ریشه‌های تاریخی شکل‌گیری آنها در عالم اسلام، به پراکندگی جغرافیایی طریقت‌ها و سلسله‌های صوفیانه، نحولات تاریخی آنها از ابتدا تا دوران معاصر، مشایخ و شیوه‌های سلوک و... در مناطق مختلف دنیا، از اروپا و آفریقا گرفته تا اقصی نقاط آسیا پرداخته‌اند. جامعیت نسبی، بی‌طرفی، پرهیز از مطالب حاشیه‌ای و غیر ضروری از جمله ویژگی‌های مطالعات نویسندگان این مجموعه است.

بنیاد آموزه فراگیر دانش

  • 38,000 تومان

فلسفه فیشته در سیر ایدئالیسم آلمانی پس از فلسفه نقدی کانت نقشی اساسی ایفا کرد. فیشته بر این عقیده بود که کانت یگانه پرسش بنیادی فلسفه را مطرح کرده است: تجربه ما از جهان، به منزله امری مکانی ـ زمانی و قانونمند چگونه ممکن است؟ پاسخی که فیشته در اثر حاضر به این پرسش می‌دهد یکی از قاطع‌ترین اشکال ایدئالیسم فلسفی است. وی من مطلق منفرد را یگانه سرچشمه‌ای تلقی می‌کند که می‌توان صورت‌های معرفت بشری را به طرز دیالکتیکی از آن برکشید. بنیاد آموزه فراگیر دانش (1974 ـ 1975) مشهورترین اثر فلسفی فیشته است و دو در آمدی که وی بعدها به آن افزود پرتوی روشنگر بر نظام وی می‌افکنند. این اثر بنیاد نظام فلسفی فیشته در دوره ینا (1794 ـ 1799) را، که از جمله شامل فلسفه دین، فلسفه اخلاق، فلسفه حق و... است تشکیل می‌دهد، نظامی که تاثیری شگرف بر سیر اندیشه سه تن از بزرگ‌ترین فیلسوفان آلمانی، هگل و شلینگ و شوپنهاور، نهاده است.

زیبایی‌شناسی کانت

  • 12,000 تومان

کانت معتقد است که تجربه زیبایی مبتنی بر آن چیزی است که هماهنگی یا بازی آزاد قوای شناختی نامیده می‌شود. از نظر او این بازی آزاد در نهایت به هیچ مفهوم مشخصی ختم نمی‌شود و تنها در معیت احساس لذت، درک و شناخته می‌شود. همین ادعا باعث ایجاد ابهامات فراوانی در دیدگاه زیباشناختی او شده است و تفاسیر مختلفی در راستای توجیه و تبیین چگونگی هماهنگی آزاد ایجاد کرده است. مولف این کتاب تلاش می‌کند تا با تکیه بر دیدگاه کانت در مورد ایده‌های زیباشناختی، تفسیری منسجم و سازگار با کلیت اندیشه زیباشناختی کانت ارائه دهد.

صفحه‌ی 1