بينش نو


تولیدکننده

بازه‌ی قیمت (تومان)

از

تا

مرتب‌سازی
تعداد تصاویر
زندگی از آغاز (دایره‌المعارف جامع فرزندپروری تا 12 سالگی) جلد 2
همدلی مستمر در رابطه درمانی (برقراری ارتباط با درمانجویان مقاوم و چالش‌برانگیز)
فریب نهان (روش‌های دستکاری احساسی و گریز از صداقت)
شفقت خود مقتدرانه (راه و رسم زنان برای مهار مهربانی در مسیر دفاع از خود و کسب قدرت و کامیابی)
گفتارهایی در باب روان‌درمانی پویشی (چرایی و چگونگی درمان)
من بیش از حد فکر می‌کنم (شیوه هدایت افکار)
  • 192,000 تومان
  • با تخفیف: 192,000 تومان
از تو بیزارم ترکم نکن (درک شخصیت مرزی)
  • 345,000 تومان
  • با تخفیف: 345,000 تومان
روایت 1 کودکی سخت (نفرت عشق زندگی)
  • 175,000 تومان
  • با تخفیف: 175,000 تومان
شرم‌درمانی (درک و درمان شرم مزمن از منظر ارتباطی و عصب‌زیست‌شناسی)
تفکر نقادانه برای مدیران (‌تصمیم‌گیری و متقاعدسازی ساختار‌یافته در کسب و کار)
حریف نهان (مفهوم‌پردازی‌هایی درباره ناهشیاری)

هیچ بخشی از ما بد نیست (التیام ضربه روانی و بازیابی یکپارچگی درون به کمک مدل سیستم خانواده درونی)

  • 240,000 تومان

آیا فقط یک «من » وجود دارد؟ به ما آموخته‌اند که فقط یک هویت داریم و وقتی نمی‌توانیم صداهای درونی‌مان را کنترل کنیم تا با آن شخص آرمانی‌ای که باید باشیم مطابقت کند، احساس ترس و شرم وجودمان را فرا می‌گیرد. اما تحقیقات ریچارد شوارتس این نظریه تک‌ذهنی را به چالش کشیده است. او اعتقاد دارد همه ما با ذهن‌های متعدد - یا بخش‌های متعدد - به دنیا می‌آییم. این بخش‌ها تخیلی یا نمادین نیستند، بلکه افرادی هستند که در حکم یک خانواده درونی در ما وجود دارند و کلید شفا و شادی ما در احترام گذاشتن، درک کردن و دوست داشتن تک‌تک این بخش‌هاست. شوارتس معتقد است که بخش‌های ما گاهی می‌توانند آسیب‌رسان باشند، اما زمانی که بتوانیم باری را که روی شانه آنها سنگینی می‌کند زمین بگذاریم، خوبیِ ذاتی‌شان بازمی‌گردد. اگر یاد بگیریم همه بخش‌های درونی‌مان را دوست داشته باشیم، آن‌وقت می‌توانیم همه مردم را هم دوست داشته باشیم و این نقطه شروع شفای کل دنیاست.

زندگی از آغاز (دایره‌المعارف جامع فرزندپروری تا 12 سالگی) جلد 2

  • 196,000 تومان

دو تا پنج سالگی زمانی است که کودک با مهارت‌های شناختی، هیجانی، و حرکتی‌ای که کسب نموده، خود را قادر به نمایش خویشتن خویش در عرصه‌ زندگانی می‌داند. پس سوار بر قدرت‌هایش، کنجکاوانه این سو و آن سو سرک می‌کشد و مشتاقانه دنیای پیرامونش را می‌کاود. گرچه توانمندی‌های نوپایی، رنگ تازه‌ای به شیرینی‌ها و جذابیت‌های کودک می‌بخشد، اما اغلب، والدین را با پرسش‌های بی‌شماری درباره‌ چگونگی رفتار با کودکشان روبرو می‌سازد! آیا کودکم را آزاد بگذارم تا هرگونه که می‌خواهد دست به اکتشاف بزند؟ آیا لازم است بایدها و نبایدها را به او بیاموزم؟ و اگر باید، چگونه؟ پاسخ به این پرسش‌ها محور کتاب حاضر در مواجهه با دوره پرچالش دو تا پنج سالگی برای والدین است.

همدلی مستمر در رابطه درمانی (برقراری ارتباط با درمانجویان مقاوم و چالش‌برانگیز)

  • 180,000 تومان

نویسنده این کتاب نگرش متفاوتی به مسئله مقاومت در درمان دارد و ابزارها و رهنمودهای مفیدی را به درمانگران با رویکردهای مختلف درمانی ارائه می‌دهد تا بتوانند با چالش‌برانگیزترین درمانجویانشان کار کنند. آنابل بوگاتی، با استفاده از علم دلبستگی و مداخلات مربوط به آن و همچنین قدرت پاسخ‌های همدلانه، به درمانگران یاد می‌دهد چگونه با مراجعانشان اتحاد درمانی قدرتمندی بسازند. او معتقد است درمانگران باید از چسباندن برچسب‌های آسیب‌شناختی به مراجعان آشفته اجتناب کنند و به‌جای آن تلاش کنند با آنها پیوند عمیق برقرار کنند. این اثر منبع ارزشمندی است برای همه کسانی که در حوزه سلامت روان کار می‌کنند و به آنها می‌آموزد تا، با استفاده از نیروی همدلی مستمر، با مراجعان و دیگر افراد پیوندی عمیق و مؤثر برقرار کنند.

فریب نهان (روش‌های دستکاری احساسی و گریز از صداقت)

  • 189,000 تومان

پویایی‌های حاکم بر روابط انسانی حکایت از دستکاری‌های احساسی‌ای می‌کنند که کارکردی نهان دارند، اما خود را در قالب حسی مبهم از نارضایتی از رابطه آشکار می‌کنند. پیش می‌آید که از دست کسی و رابطه‌ای آزرده و کلافه‌ایم، اما نمی‌دانیم چرا. جهل به اینکه کجای کار می‌لنگد، نشان می‌دهد احساساتتان به شکلی پنهان دستکاری و تحریک شده‌اند و شما، به دلیل ماهیت ناهشیار این پویایی ارتباطی، عاجز از فهم مسأله و پاسخ درخور به آن هستید. این کتاب ماهیت، فرایندها، و پیامدهای دستکاری‌های پنهان احساسی را در روابط روشن می‌کند. فریب چه نشانه‌هایی دارد، چگونه ظالم و مظلوم به شکلی نهان درهم‌تنیده عمل می‌کنند، چگونه می‌توان با فریب به شکلی سازنده روبرو شد، و بار اخلاقی و احساسی دستکاری‌های احساسی چیست، محورهای طرح‌شده در این کتاب‌اند که فرهنگ ایرانیان را به پاسخ فرا می‌خوانند.

شفقت خود مقتدرانه (راه و رسم زنان برای مهار مهربانی در مسیر دفاع از خود و کسب قدرت و کامیابی)

  • 324,000 تومان

کریستین نف در این کتاب بی‌نظیر پرده از ماهیّت حقیقی شفقت، چه مادرانه چه قاطعانه، برمی‌دارد. او ابزاری در اختیار ما می‌گذارد تا به یاری آنها اول از همه زخم‌های خویش را مداوا کنیم و آن‌گاه کاری کنیم جهان جایی عادلانه‌تر، دوست‌داشتنی‌تر و منصفانه‌تر باشد.» - تارا براک، نویسندۀ پذیرش و شفقت تا بُن استخوان. «راهنمای بی‌چون و چرای شفقتِ خود به قلم پایه‌گذار پیشرو و زبان ناطقِ این حوزه. کریستین نف به شکرانۀ دانش و البته سرگذشت گیرای خود دلیل و راه و رسم مهربانی با خویشتن را به ما نشان می‌دهد.» - آنجلا داکورت، استاد روانشناسی در دانشگاه پنسیلوِینیا، نویسندۀ خرده‌شن، مدیرعامل کرکتر لَب. «هر روز که می‌گذرد، نام کریستین نف بیش از گذشته با شفقتِ خود گره می‌خورد. کتاب جدید او به راستی هدیه‌ای پرمایه است، به ویژه در این ایام که یافتن راه‌هایی برای برقرار ارتباطی عمیق‌تر با خویشتن و دیگران بیش از گذشته اهمیّت دارد. نف کاری می‌کند تا طلسم گنجینۀ نهفتۀ شفقتِ خود را در انواع مختلف آن، یعنی شجاعت، صراحت، آسیب‌پذیری، مهربانی و درک و فهم، بشکنیم؛ این کار درهای نعمت و رحمت را در زندگی شخصی و حرفه‌ای بر ما باز می‌کند. تنها راه همین است و، کتاب دکتر نف همراهی شگفت‌انگیز در این مسیر است.» - ایلین فیشر، موسس و مدیرعامل موسسۀ ایلین فیشر.

گفتارهایی در باب روان‌درمانی پویشی (چرایی و چگونگی درمان)

  • 199,000 تومان

روان‌درمانی چیست؟ پذیرش دو طرفۀ کلیت زندگی درونی بیمار توسط درمانگر و بیمار. این همان فرایند شفا است. در درمانگری پویشی فشرده و کوتاه‌مدت (ISTDP)، ما همواره با تمامیت درونی بیمار کار می‌کنیم، چیزی که او یک عمر آن را طرد کرده است…، ما به حقایق وفادار می‌مانیم، نه تکنیک‌ها.

من بیش از حد فکر می‌کنم (شیوه هدایت افکار)

  • 192,000 تومان

چه کسی فکرش را می‌کرد که باهوش بودن بتواند باعث آزار دیدن افراد شود؟ اما من اغلب مراجعان باهوشی دارم که نزد من می‌آیند و شکایت می‌کنند که بیش‌ازحد فکر می‌کنند و ذهنشان هیچ آرامشی برایشان باقی نگذاشته است. از شک و تردید‌ها و سؤالاتشان، و از هشیاری و حواس تیز‌شان که به همة جزئیات توجه می‌کند عاصی شده‌اند و می‌خواهند ذهنشان را از برق بکشند. رنج دیگری که این افراد از آن شکایت دارند این است که احساس می‌کنند با بقیه فرق دارند، کسی آنها را درک نمی‌کند و دنیای امروزی برایشان آزاردهنده است. برای همین مدام تکرار می‌کنند: «من به این دنیا تعلق ندارم.» کتاب حاضر به این افراد می‌آموزد که هدایت ذهن پرکارشان را به دست گیرند.

از تو بیزارم ترکم نکن (درک شخصیت مرزی)

  • 345,000 تومان

خلق‌وخوی افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی آنقدر متغیر، ترسناک و پرخاشگرانه است که خود این افراد اغلب نگران سلامت عقلی‌شان می‌شوند. ممکن است در لحظه‌ای خوشحال، و در لحظه‌ای دیگر ناامید و افسرده باشند. افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی علائم چشمگیر مشابهی دارند: ـ هویت متزلزل. ـ پرخاشگری‌های ناگهانی. ـ حساسیت بیش از حد به طرد شدن واقعی یا خیالی. ـ خیانت‌های زناشویی کوتاه و متلاطم. ـ احساس پوچی شدید. ـ اختلالات خوردن، سوء‌مصرف مواد مخدر، و سایر گرایشات خودتخریبی. ـ ترس غیرمنطقی از ترک شدن و ناتوانی در تنها ماندن. توصیف، تشخیص، و درمان اختلال شخصیت مرزی تا سال‌ها دشوار بود. امّا دکتر جرالد جِی. کرایزمن و هال استراوس با نوشتن این راهنمای کلاسیک، توصیه‌های حرفه‌ای و ضروری را به قربانیان این اختلال و خانواده‌هایشان ارائه کردند تا بتوانند با این مشکل طاقت‌فرسا و نسبتاً فراگیر کنار بیایند و آن را درک کنند. کتاب حاضر حاوی به‌روزترین تحقیقاتی است که باب بررسی ریشه‌های عصب‌شناختی، وراثتی، و تحولی این اختلال را گشوده و ارتباط اختلال شخصیت مرزی با مشکلاتی مثل سوء‌مصرف مواد، سوء‌استفاده جنسی، اختلال استرس پس از سانحه، اختلال نقص توجه/بیش‌فعالی، و اختلالات خوردن را روشن‌تر کرده است و این کتاب را به راهنمایی مهم برای فهم و زندگی با افراد مبتلا به اختلال شخصیت مرزی بدل کرده است.

روایت 1 کودکی سخت (نفرت عشق زندگی)

  • 175,000 تومان

این کتاب روایت‌گر زندگی دختری است که از مصائب جنگ جهانی دوم جان به در می‌بَرد، اما پس از جنگ، این‌بار در خانواده خودش قربانی بدرفتاری پدر و مادرش می‌شود. تنها راه آزادی او مخالفت‌کردن با آنهاست. لیلیان زیلبرستاینِ روانکاو، با کار روی خاطرات خودش و بیمارانش، سازوکار روان‌شناختی‌ «نفرت رهایی‌بخش» را می‌کاود: «نفرت برای من ضروری بود چون تنها راهی بود که می‌توانستم از موضع قربانی بیرون آیم. اما چگونه می‌توان از این نفرت فراتر رفت و به عشق رسید؟» شناخت سیستم حفاظت‌کننده نفرت می‌تواند کمکمان کند با گذشته دردناکمان به صلح برسیم و از آن رهایی یابیم. این اثر روایتی صادقانه درمورد سازوکار بقا و روش‌های مقابله با بدرفتاری‌های دیگران است.

شرم‌درمانی (درک و درمان شرم مزمن از منظر ارتباطی و عصب‌زیست‌شناسی)

  • 236,000 تومان

شرمِ مزمنْ دردناک، فرساینده و پیچیده است و درمقابل خودیاری و حتی روانکاوی فشرده هم مقاومت می‌کند. پاتریشیا د‌یانگ، در این کتاب پیشگام، روی مسئلۀ شرم مزمن تمرکز کرده، آن را زیر ذره‌بین ‌برده و علم مغزپژوهی جدید را با سنت روان‌درمانی ارتباطی تلفیق کرده است. نویسنده درابتدا نشانه‌های مختلف شرم را از نظر می‌گذراند و درنهایت به ماهیت ارتباطی آن دست می‌یابد. دیانگ به بررسی این موضوع می‌پردازد که شرم مزمن چگونه در مغز سیم‌کشی می‌شود و در شخصیت فرد گسترش می‌یابد. او مفاهیم پیچیدۀ این حوزه را به‌گونه‌ای شفاف‌سازی می‌کند که برای کار درمانگری مفید باشد. این کتاب برپایۀ تجارب بالینی نوشته شده و نمونه‌های بالینی متعدد آن راهگشای روان‌شناسان و درمانگران خواهد بود. نثر شیوا و دلنشین نویسنده به درمانگران کمک می‌کند حضور شرم را در اتاق درمان تشخیص دهند و به ریشه‌ها و اثرات آن در زندگی مراجعان بیندیشند تا بتوانند بهترین شیوه را برای درمان آن‌ها به کار برند. درمانگران، با مطالعۀ این کتاب، فهم بهتری نسبت‌به اقدامات درمانی لازم و اثربخشی هرکدام در درمان مراجعان مبتلا به شرم مزمن، که کم‌تعداد هم نیستند، پیدا خواهند کرد. جای این کتابِ چالش‌برانگیز، بینش‌بخش و پرمغز در کتابخانۀ هر درمانگرِ شرم‌آگاهی خالی‌ است.

تفکر نقادانه برای مدیران (‌تصمیم‌گیری و متقاعدسازی ساختار‌یافته در کسب و کار)

  • 180,000 تومان

این کتاب به تفکر نقادانه به عنوان ابزاری برای رهبری مشفقانه‌تر، ارائه شیوه‌های آزموده شده برای مدیریت اختلاف و تعارض پیش‌بینی و حل مسئله و همچنین بهبود مهارت همدلی می‌پردازد. این کتاب با سبک و لحنی ملایم‌تر نسبت به اکثر کتاب‌های مدیریتی، تشریح می‌کند که چگونه و در چه زمان ساز و کارهای کمتر عقلایی همچون شهود و میان‌برهای ذهنی می‌توانند به عنوان ابزارهایی کارآمد برای تصمیم‌گیری در جعبه ابزار مدیران مورد استفاده قرار گیرند.

حریف نهان (مفهوم‌پردازی‌هایی درباره ناهشیاری)

  • 164,000 تومان

ناهشیار روان‌شناختی یک واقعیت مهم علمی است که در زندگی روزمره مغفول مانده است. اغلب آدم‌ها با پندار تسلط و اراده عمر می‌گذرانند. اما همه ما با حریفانی نهان زندگی می‌کنیم که در حال خدمت و خدعه یا دوستی و دشمنی با هم و با ما هستند. مطالعات و مفهوم‌سازی‌ها درباره فرایندهای ناهشیار در دو جریان بسط یافته‌اند: نخست، ناهشیاری برخاسته از نظریه‌های روان‌پویشی که در تبیین سلامت و بیماری مفیدند و در دل نظریه‌های روانکاوی رشد کرده‌اند. دوم، ناهشیار شناختی و سازش‌یافته که در سایه مطالعات روان‌شناسی تجربی صورت‌بندی شده‌اند. جریان نخست به تمایز پردازش‌های تجربه‌ای و عقلانی، مفهوم بیناذهنیت، و بازشناسی منش‌ها و صداهای جمعی در بستر دلبستگی‌ها منتهی شده است و جریان دوم به مفهوم‌سازی‌های نوروساینس در خصوص اساس ناهشیار و متداعی ذهن. این کتاب این دو جریان را معرفی و نقد می‌کند، و مفاهیمی را از نظریات فروید، یونگ، و مفهوم بیناذهنیت وارسی می‌نماید که کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند. حریفان نهان ذهن ما به واسطه مفهوم‌پردازی‌های ارائه شده در این کتاب با ما سخن می‌گویند.

1  2  3  4  5  صفحه‌ی 1